Σάββατο, 2 Αυγούστου 2008

δεν αντέχω άλλο....

Άντεξα Υπουργούς που ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ έκαναν διακοπές με σκάφος μισού εκ ευρώ...

Άντεξα παλινωδίες στα μεγάλα θέματα για να μη χαλάσουμε ξανα-ζεσταμένη σούπα δεκαετιών και να ξεχάσουμε την Επανίδρυση του διαβρωμένου κράτους που υποσχεθήκαμε πρίν τις εκλογές....

Άντεξα βιβλία που μιλάγανε για συνωστισμό στην παραλία της Σμύρνης...

Άντεξα άθλια οικονομική πολιτική για τους χαμηλόμισθους...

Άντεξα πολλά ακόμα...

Αλλά πιά δεν σας αντέχω...

Μέσα στο καλοκαίρι βάλατε και πάλι στόχο την Πίστη μου και την Παιδεία μου..., το δικαίωμά μου να παραμείνω άνθρωπος καί όχι στρατιωτάκι της Νέας Τάξης.

Για να φανείτε αρεστοί σε ποιόν άραγε?

Δεν σας έφθασε πέρσυ που διώξατε τους παπάδες μας απο τα σχολεία στερώντας απο πολλά παιδιά το δικαίωμα στην εξομολόγηση με έναν ακραία φασιστικό τρόπο καθώς σε ετούτον τον τόπο η πλειοψηφία δεν πρέπει να έχει δικαιώματα…

Φέτος ο Υπουργός έβαλε στόχο τα Θρησκευτικά...

Με γελοία δικαιολογία επιχειρεί να καταστήσει προαιρετικό το μάθημα που μιλάει στα παιδιά μας για την Ηθική για το Καλό για το Δίκαιο και πάνω απο όλα για την Αγάπη.

Με αστεία επιχειρήματα περί Ευρωπαϊκής Οδηγίας επιχειρεί να μας πείσει πως στην Ευρώπη το σχετικό μάθημα είναι δεύτερης διαλογής -πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση- και άρα έτσι οφείλει να γίνει και εδώ.

Με προκλητικές πολιτικές ενάντια στην Πίστη την δική μου αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών αντιγράφουν με ακρίβεια τον βιασμό της λογικής απο την Πασοκική Ηθική.

Έλεος, πιά... Ασχοληθείτε, επιτέλους, με τα μεγάλα προβλήματα αυτού του τόπου: ακρίβεια, καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος με τις θερινές πυρκαγιές, καί αφήστε τις παρωνυχίδες, κ. Υπουργοί.

από το: http://mpikanstinpoli.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: