Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Δεν φταίει η Μύκονος...

Το εφιαλτικό γεγονός της Μυκόνου που γέμισε κάθε Έλληνα οδύνη γιά τον θάνατο ενός νέου παιδιού και ντροπή γιά την ύπαρξη μπράβων και νταβατζήδων στην σύγχρονη κοινωνία. Δεν ευθύνεται η Μύκονος γιά το τραγικό συμβάν, ή μάλλον, ευθύνεται ολόκληρη η Ελλάδα που ανέχεται μπράβους και φουσκωτούς.

Ως πότε η Πολιτεία θα ανέχεται τέτοια παρασιτικά επαγγέλματα να δυσφημούν καί ντροπιάζουν ολόκληρο τον Ελληνισμό. Θα αντιτάξει, βέβαια, κάποιος ότι παγκοσμίως ευδοκιμούν τέτοια... φρούτα. Μά, καί σε κάποιες χώρες καλλιεργούνται ναρκωτικές ουσίες καί φορολογούνται από το κράτος, άρα, νομιμοποιούνται.
Ως πότε ο Ελληνισμός θα ανέχεται να διαβιούν στη σάρκα του παράσιτα καί να σπιλώνουν την υπόληψή του.
Διαδήλωσαν, έλεγε ρεπορτάζ, στην Μύκονο εναντίων όσων έχουν τέτοιες επιχειρήσεις στο νησί καί αμαυρώνουν το όνομά τους. Αντί να μαζευτούν οι κάτοικοι της Μυκόνου καί να αρπάξουν τους φουσκωτούς, γνωστοί γαρ, καί να τους πετάξουν από το λιμάνι στην θάλασσα. Γιατί, μόνον έτσι θα ξεπλύνουν το άγος που τους βαραίνει.
Ως πότε, αξιότιμε κ. Χηνοφώτη, η Αστυνομία θα κάνει τα στραβά μάτια στην παραβίαση του Νόμου.
Ως πότε, αξιότιμε κ. Σπηλιωτόπουλε, ο Τουρισμός της Ελλάδας θα πλήττεται από τον υπόκοσμο.
Live your death in Greece! κ. Υπουργέ Τουρισμού (της επίσημης εικόνας της Χώρας στο εξωτερικό, λάβε μέτρα.
Χτύπα τους τους μπράβους καί τους φουσκωτούς όπου βρίσκονται. Σε συνεργασία με τα υπουργεία Εσωτερικών αλλά καί Εξωτερικών, σήκωσε την Ελλάδα ψηλότερα.

Καθάρισε την χώρα από τα παράσιτα καί τα σαπρόφυτα που σπιλώνουν την Ελλάδα προς τα έξω.
Ας γίνει το σύνθημα της Ανερξατησίας κεντρικό σύνθημα στον αγώνα γιά διασκέδαση σε μαγαζιά χωρίς μπράβους, φουσκωτούς καί νταβατζήδες. Η τήρηση της τάξης είναι αρμοδιότητα ττης Πολιτείας, η οποία καί πρέπει να την επιβάλλει.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ, λοιπόν.
Ελευθερία από μπράβους καί θάνατος στους φουσκωτούς καί τους νταβατζήδες, αλλά καί σε παρόμοια εξευτελιστικά επαγγέλματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: