Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Η αλήθεια γιά το Εθνικό Θέμα των Σκοπίων

Για να μη μας πιάνουν κορόιδα γράφουμε όλη την αλήθεια. Η Ελλάδα στο θέμα των Σκοπίων έπρεπε να δείξει στον λαό, ότι είναι ισχυρή και θέτει Βέτο. Γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός το είχε προαναγγείλει προεκλογικά. Οι ζυμώσεις είχαν γίνει νωρίς. Θα λέγαμε εμείς το Βέτο, θα φαινόμασταν ήρωες και θα ξεμπέρδευαν και οι ΗΠΑ με την κυβέρνηση των Σκοπίων. Θα πήγαιναν σε εκλογές όπως και θα γίνει και αυτοί που θα εκλεγούν θα είναι ακόμα πιο αρεστοί στα; Συμφέροντα των Αμερικανών. Πάμε παρακάτω και ….

Η Ελλάδα θα δεχθεί το όνομα «Νέα Μακεδονία» που έχει ήδη πετάξει στο τραπέζι και έκανε μυστικές δημοσκοπήσεις ότι στον κόσμο είναι πιο εύηχο.
Οι Σκοπιανοί θα κάνουν τους δύσκολους αλλά με πιέσεις των Αμερικανών θα δεχθούμε όλοι με ζόρι-και καλά- το νέο όνομα. Θα φαίνεται όμως ότι η Ελλάδα νίκησε. Από την άλλη τα Σκόπια και νέα κυβέρνηση θα έχουν αλλά και όνομα με τον όρο Μακεδονία, επισημοποιημένο από την Ελλάδα. Για να δούμε θα γίνουν έτσι τα πράγματα; Η συνάντηση με τους bloggers μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως και η επιλογή τους. Που έχετε ξαναδεί bloggers μπροστά σε κάμερες (εκτός από όσους έχουν μη ενημερωτικά ή εθνικά θέματα);

από το: http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: