Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

όλα τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ σύριζα στην Κουμουνδούρου...

Το πάλαι ποτέ ακμάζον ΠΑΣΟΚ πνέει τα λοίσθια. Τρία κόμματα ερίζουν επί των ερειπίων του! Αφ’ ενός το ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική του «όλα επιτρέπονται» του αείμνηστου ηγέτη του και των αφειδώλευτων παροχών. Από την άλλη ένας εθνικιστικός και κομματικός παροξυσμός που συνδυάζει το παπανδρεϊκό «η Ελλάδα στους Έλληνες» με ναζιστικό χαιρετισμό. Κι από τον απομένοντα θνήσκοντα οργανισμό του ΠΑΣΟΚ να παλεύουν για το ποιός θα κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος, ή το βενιζελικό τμήμα ή το παπανδρεϊκό κίνημα σαν brand name των Παπανδρέου η κουβελική παραφυάδα. Γιατί, όπως αποκάλυψε ο βουλευτής Μπούκουρας και η Χρυσή Αυγή έπινε νερό από τα ίδια νάματα μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη διαφορά μεταξύ τους ότι έπιναν νερό από την άλλη πλευρά του πασοκικού ποταμού.
Με μια διαφορά ότι όλη μούργα του παλαιού ΠΑΣΟΚ έχει μετακομίσει σύριζα στην Κουμουνδούρου. Από τον Φωτόπουλο της ΔΕΗ μέχρι τον Μπαλασόπουλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Μέσα σ’ όλο αυτό το αρρωστημένο περιβάλλον καλείται ο Αντώνης Σαμαράς να βγάλει τη χώρα στο ξέφωτο. Το δίλημμα των βουλευτικών εκλογών ξεκάθαρο. Η πατρίδα θα γυρίσει πίσω στο παρελθόν που μας ώθησε στη σημερινή κρίση ή θα κάνει το άλμα προς το μέλλον αποδεικνύοντας ότι τι Γένος μας έχει ακόμη τις αντοχές του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: