Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ακούει κανείς?

Παρατηρητήριο των συμφωνιών του……… Ελσίνκυ, έμαθες τα νέα ;
Περιμένουμε να κάνεις προσφυγές και δίκες για τον εγκληματία πολέμου Κύπριο αιχμάλωτο Στρατιώτη γιατί έφτυσε τον Τούρκο ειρηνευτή.
Να καταδικασθεί έστω και μετά θάνατο ο Κύπριος προς παραδειγματισμό!!
Εξ’ άλλου έχετε και την δήλωση-υπεράσπιση του Τούρκου ειρηνευτή που μίλησε στην ημερήσια εφημερίδα Radikal, και είπε :
«Τι θα κάνατε εσείς σε ένα άνδρα που σας προσβάλλει κατά τη διάρκεια ενός πολέμου; Με έφτυσε στο πρόσωπο. Έπρεπε να το δεχθώ;»
Ρεπούση έμαθες τα νέα ;
Περιμένουμε στο νέο σου βιβλίο να καταδικάσεις την απαράδεκτη για το διεθνές δίκαιο πράξη , του Κύπριου αιχμαλώτου , διότι καταστρατήγησε την συνθήκης της Γενεύης για την απαγόρευση των βιολογικών όπλων , έβγαλε γλώσσα και έφτυσε ενάντια στον εκπρόσωπο της Τουρκικής ειρηνευτικής δύναμης στο νησί!!!

Βερέμη έμαθες τα νέα ;
Φτιάξε μια κοινή ομάδα εργασίας Ελλήνων και Τούρκων σοφών για την επαναδιατύπωση της νεώτερης Ιστορίας των Λαών με σαφή αναφορά στην μη τήρηση των κανόνων ευγένειας από τους αιχμαλώτους Κύπριους στρατιώτες που… έφτυναν !!

Τσίπρα έμαθες τα νέα ;
Κάνε μια πορεία για μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων της Ελλάδας και ως αντιστάθμισμα απέναντι στην υπεροχή των Τούρκων , να ζητήσεις το υποχρεωτικό μάσημα τσίχλας, των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις για αύξηση της σιελόρροιας , που είναι ανέξοδη και …..αποτελεσματική.

Μεϊμαράκη έμαθες τα νέα;

Στείλε στον Α / Γ.Ε.Ε.Θ.Α κατεπείγουσα εντολή προμήθειας χαρτομάντηλων και άμεσης διάθεσης τους στο στράτευμα , ώστε σε περίπτωση ανάλογου περιστατικού να ξέρουν που να εναποθέσουν το σάλιο τους ώστε να μη έχουμε τίποτε καταδίκες από διεθνείς οργανισμούς μετά την προσφυγή των Τούρκων ειρηνευτών.

Έλληνα έμαθες τα νέα;

Το σάλιο είναι υπέρ όπλο. Να προσέχεις που το ρίχνεις.Μάζεψε το και ρίξε το όταν έλθει η κατάλληλη στιγμή.Όταν έλθει η στιγμή που θα θυμηθούν πως εσύ τους στέλνεις στη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: