Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Μαθηματικές εξισώσεις στην πολιτική

Δε γνωρίζω αν επιτρέπονται συγκρίσεις μεταξύ εξισώσεων στα μαθηματικά και την πολιτική, αλλά χάριν παιδιάς ας το επιχειρίσουμε…
Η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίσθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση, λόγω τις συμμετοχής των μελών της σε βίαιες εγκληματικές ενέργειες.
Οι ομοιότητες της Χρυσής Αυγής και της πάλαι ποτέ 17ης Νοέμβρη εμφανέστατες…

Ο Νικόλας Μιχαλολιάκος θυμίζει τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, σαν «πατερούληδες» των οργανώσεων τους. Ο Χρήστος Παππάς, υπαρχηγός της ΧΑ προσομοιάζει με Κουφοντίνα. Ο Παναγιώταρος, λόγω όγκου είναι ο μεγάλος αδελφός Ξηρός. Ο Μπαρμπαρρούσης με τον Σάββα Ξηρό, λόγω του «εκρηκτικού» του χαρακτήρα. Αμφότερες οι οργανώσεις δεν δίσταζαν ακόμη και στη διάπραξη φόνου. Η μόνη διαφορά ότι η 17Ν αρεσκόταν σε βομβιστικές ενέργειες, ενώ η ΧΑ ορμούσε σε δύστυχους μετανάστες για τους οποίους ουδείς θα ενδιαφερόταν για την απώλειά τους. Διότι αυτοί οι δυστυχείς δεν ήταν ούτε στρατιωτικοί ακόλουθοι αλλοτρίων πρεσβειών ούτε προβεβλημένα μέλη της ελλαδικής μας κοινωνίας.
Είδαμε, ήδη, τον Ρουπακιά εν είδει Ξηρού, να μεταφέρεται στον ανακριτή με αλεξίσφαιρο…
Αμφότερες εξέπεμπαν μια ιδεολογία του μίσους, την οποία, παρά την ειδεχθή όψη τους, πολλοί εζήλωσαν. Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου χαρακτήρισε ένα μέρος τουλάχιστον της ΧΑ ως «σοβαρής»
Το ΣΥΡΙΖΑ στη βρεφική του ηλικία (του 4%) ουδέποτε αποδοκίμασε επισήμως την 17Ν.
Τελικά, ο Χρύσανθος δικαιώνεται και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που βγήκαν να κατηγορήσουν τον Πρωθυπουργό λόγω του συμβούλου του έχασαν τη λαλιά τους. Και φυσικά που να τολμήσουν να κάνουν λόγο για την πολιτική ανωμαλία που είχαν κατά νου περί αντικατάστασης του Πρωθυπουργού από άλλο πρόσωπο και με την στήριξη ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποκάλυψαν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ στο τελευταίο τεύχος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: