Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Και έσται η εσχάτη πλάνη χείρρων της πρώτης…

Σήμερα με συνέντευξή του στη REALNEWS  ο πρωθυπουργός ισχυρίσθηκε ότι στο ΠΑΣΟΚ δεν δίνονται δακτυλίδια σε κανέναν!... Άλλο ένα ακόμη ψέμμα μετά το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν».
Διότι αν κάποιο κόμμα μπορεί να επαίρεται ότι δεν παρέχει δαχτυλίδια διαδοχής, αυτό είναι η ΝΔ και όχι το ΠΑΣΟΚ με το «σκουριασμένο» δαχτυλίδι που του έδωσε ο Σημίτης το 2004! Γιατί το δαχτυλίδι που έλαβε τότε ο Γ.Παπανδρέου ήταν σίγουρα σκουριασμένο και γι’ αυτό κακοφόρμισε στο χέρι του. Το απότέλεσμα ήταν νέα ήττα του 2007 κι έπρεπε να βαρεθεί ο κουρασμένος της Ραφήνας να κυβερνά για να καταφέρει ο ΓΑΠ να εκλεγεί πρωθυπουργός και να προκόψουμε όλοι μας.
 Άλλωστε, στη ΝΔ είναι συνηθισμένο το φαινόμενο άλλος να προαλείφεται για νέος Πρόεδρος και κι άλλος να εκλέγεται. Η Θεοδώρα Μπακογιάννη ενώ ατύπως κρατούσε το δαχτυλίδι διαδοχής, οι ψηφοφόροι του κόμματος έσπευσαν κατά χιλιάδες με ιώβειο υπομονή στις κομματικές κάλπες για να εκλέξουν τον Αντώνη Σαμαρά. Κάτι, ανάλογο δεν συνέβη και πριν από πολλά χρόνια όταν παρά την θέληση του ιδρυτή της ΝΔ εξελέγη από το κομματικό συνέδριο ο Μητσοτάκης αντί του εκλεκτού Στεφανόπουλου;
Πόσα ψέμματα έχουμε να ακούσουμε ακόμη από τον ολίγιστο Πρωθυπουργό μας?...

Δεν υπάρχουν σχόλια: