Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

προεδρική εκλογή 1995....

προς αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας κατά την συνέντευξη του Καρατζαφέρη στο ALTER την 23/09/2010, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι ο Σαμαράς πρώτος συναίνεσε στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ το 1995 και ψήφισε γιά Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Όπως, όμως, όλοι θυμόμαστε, ο Α.Σαμαράς το 1995 ήταν πρόεδρος του τρίτου κοινοβουλευτικού κόμματος και ήταν εκείνος που υπέδειξε τον Κ.Στεφανόπουλο στον Α.Παπανδρέου για Πρόεδρο Δημοκρατίας και για τον οποίο ο τελευταίος απεδέχθηκε την πρόταση, δεδομένου του ήθους του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

Και εν τοιαύτη περιπτώσει ο Σαμαράς όφειλε να αποκαταστήσει τον Στεφανόπουλο, τον οποίο είχε πολεμήσει στις εσωκομματικές εκλογές του 1985, όταν σαν βουλευτής και προβεβλημένο στέλεχος της νεολαίας στήριξε φανατικά, θα έλεγα, τον Κ.Μητσοτάκη για πρόεδρο της ΝΔ.

Ας αφήσει, λοιπόν, ο κ.Καρατζαφέρης τα υπονοούμενα για τον Σαμαρά, διότι ο ελληνικός λαός και μνήμη διαθέτει και κρίση για να καταλάβει ποιός τον κοροΙδεύει και ποιός είναι ικανότερος στην πιρουέττα και την κυβίστηση…

Βλέπει το τέλος του δημιουργήματός (ΛΑ.Ο.Σ) να έρχεται με γοργούς ρυθμούς και προσπαθεί να σώσει ό,τι δύναται. Λησμονεί, όμως, τί λέει ο λαός θυμόσοφα ότι «το ψέμμα έχει κοντά πόδια, γι’ αυτό και δεν μπορεί να πάει μακριά»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: