Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

απειλές Γ.Γιακουμάτου από τον REALFM

Ο Γερ. Γιακουμάτος στις Μακρή και Πυργιώτη δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη, αρχικά είπε ότι η Ντόρα θα βγει από την πρώτη Κυριακή, όταν όμως η κ. Πυργιώτη τον στρίμωξε ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει.

Μετά όταν η κ. Πυργίωτη πάλι, του είπε ότι θα πάει να ψηφίσει στης εκλογές και εμμέσως πλήν σαφώς θα είναι υπέρ του Αντώνη Σαμαρά ο κ. Γιακουμάτος με απειλητικό ύφος είπε επί λέξει: «και θα δεχθείτε να αναρτηθεί το όνομά σας σαν μέλος της ΝΔ» σε αυτό το σημείο η κ. Μακρή του τόνισε ότι η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων και το 2007 στην εκλογή προέδρου του ΠΑΣΟΚ είχε δηλώσει ότι αυτό απαγορεύεται και το ΠΑΣΟΚ τελικά δεν το έκανε, η απάντηση του κ. Γιακουμάτου? «Τι πάει να πεί αυτό? από την στιγμή που θα γίνεις μέλος της ΝΔ δεν κρύβεσαι, εμείς θα τα αναρτήσουμε».

Όπως δείχνει αυτό το περιστατικό η απειλές αυτές στρέφονται ιδιαίτερα κατά των Δημοσίων Υπαλλήλων με σκοπό να ψηφίσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι Νεοδημοκράτες. Εδώ θέλω να τονίσω ότι από τον μηχανισμό της οικογένειας αυτή την βδομάδα η απειλές προς συνδικαλιστές ότι αν δεν στηρίξουν την Ντόρα από την δευτέρα θα είναι εκτός κόμματος είναι πάρα πολλές.

Οι έντρομοι μηχανισμοί δίνουν τα ρέστα τους, ώστε να προωθήσουν την Μπακογιάννη με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: