Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Σοφία Ψυχογιού, συγγνώμη!

πριν από λίγες ημέρες νέοι άνθρωποι χτυπήθηκαν από καλάσνικοφ στην Αγία Παρασκευή. Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν η δόκιμος αστυνομικός Σοφία Ψυχογιού, μιά νέα κοπέλλα από ένα χωριό της Άρτας (σύμφωνα με δημοσίευμα της REALNEWS), απόφοιτη τμήματος ΤΕΙ Πληροφορικής που μη έχοντας άλλη βιοποριστική δυνατότητα έδωσε εξετάσεις και επέτυχε την είσοδό της στο σώμα των Ειδικών Φρουρών. Αυτό το πρόσωπο χτυπήθηκε από κάποιους αθηναίους ...βουτυρομπεμπέδες σαν εκπρόσωπος της ανάλγητης εξουσίας. Από κάποιους οι οποίοι αγόρασαν το καλάσνικοφ, όχι με χρήματα που κέρδισαν με το ιδρώτα τους αλλά απ' το χαρτζηλίκι του ...μπαμπά τους ή από τυχόν "κοινωνικοποίηση" (βλ. ληστεία) του τραπεζικού κεφαλαίου. Ποιός και με ποιό δικαίωμα χτυπούν νέα παιδιά που μόλις ξεκινούν την ζωή τους γιά να ικανοποιήσουν το όποιο καπρίτσιο τους ή δικό τους ψυχολογικό πρόβλημα?
Η Χωματερή των Αθηνών αισθάνεται την ηθική υποχρέωση έναντι όσων παλεύουν γιά να κερδίσουν την ζωή τους να ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ έναντι όλων ημών που, δυστυχώς, γεννηθήκαμε και κατοικούμε σ' αυτήν την απάνθρωπη μεγαλούπολη στην ΣΟΦΙΑ ΨΥΧΟΓΙΟΥ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ διότι ενώ κλήθηκε να προστατεύσει πολίτες αυτήν την στιγμή δίνει μάχη γιά την δική της ζωή χτυπημένη από χέρια αρρωστημένων εγκεφάλων, που το μόνο που επιδιώκουν είναι η ικανοποίηση των διεστραμμένων ορέξεών τους.
Είναι η συγγνώμη που οφείλει η πρωτεύουσα του αθηνοκεντρικού μας κράτους στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: