Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

μιά γενναία απόφαση...

μιά γενναία απόφαση από κάποιον που απέδειξε ότι και αναλαμβάνει πολιτικές ευθύνες και δεν είναι προϊόν κομματικού σωλήνα. Η πολιτική δεν ήταν γιά τον ίδιο καταξίωση, αλλά το στάδιο γιά να εφαρμόσει τις πολιτικές του ιδέες. Ο ίδιος εισήλθε καταξιωμένος, πλέον, δημοσιογράφος και επεχείρησε να επιβάλλει μιά τάξη στο άναρχο τοπίο των ΜΜΕ με πρωτοβουλίες του και να περιορίσει την δύναμη των καναλιών που επιχειρούν να υποβάλλουν τους δικούς εκλεκτούς στην διακυβέρνηση του τόπου.
Απόδειξη η διακαναλική ώθηση του Καρατζαφέρη που τον εκτόξευσαν στο 8%, ενός ανθρώπου τόσο φερέγγυου, ο οποίος ενώ τοποθετεί ό,τι μητσοτακικότερο επικεφαλής του ευρωψηδοδελτίου του, απαντά στις κατηγορίες ότι εξωθεί τους βουλευτές της ΝΔ σε αποστασία λέγοντας ότι: "εγώ δεν είμαι Μητσοτάκης" υπενθυμίζοντας ημέρες 1965! (REAL 14/06/2009)
Δυστυχώς, η περίπτωση Ρουσόπουλου μένει να δείξει ότι η πολιτική εξόντωση θα είναι το μέλλον γιά όποιον τολμά να τα βάλλει ευθέως κατά των διαπλεκομένων συμφερόντων αφ'ενός και κατά των πολιτικών των προερχομένων από κομματικούς σωλήνες. Διότι ποιός θα σκεπτόταν να καταγγείλει την σύμβαση γιά το ακίνητο στο Ολυμπιακό χωριό, αν αντί του Ηγουμένου Εφραίμ, δικαιοδόχος ήταν Γ.Μπόμπολας... Αλλά, ο Εφραίμ δεν διαθέτει ούτε κανάλι ούτε ημερήσιο έντυπο.
Ο γυιός του ταχυδρόμου έδειξε ότι η αξιοπρέπεια είναι κάτι που ενώ υπάρχει ακόμη στην συνείδηση των Νεοελλήνων, απουσιάζει εντελώς από την συνείδηση των πολιτικών τζακιών.

1 σχόλιο:

zoro είπε...

δηλαδή αυτός δεν έφαγε? ή δεν έφαγε όσα του καταλογίζουν?
δυστυχώς όμως όσο τίμιος και ηθικός και να είσαι θέλει πολύ
σωστές βάσεις και δυνατή ψυχή ώστε να μην λερωθείς όταν χωθείς στα σκατά.