Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ο Καρατζαφέρης και το τρίγωνο του Μητσοτάκη

τίποτε δεν μας εκπλήσσει με τον Καρατζαφέρη και το πλήθος των αναλύσεων που αποκαλύπτουν τον διατεταγμένο ρόλο του… Σε κάθε κρίσιμη καμπή αυτό-αποκαλύπτεται. Σπεύδει να παίξει το ρόλο του λαγού των «νταβάδων». Είναι και αυτός ο λόγος που αυτός που σηκώνει τη γροθιά του, θεατρικά εναντίον του κεφαλαίου απολαμβάνει την πιο σκανδαλώδη προβολή από τα ΜΜΕ του κεφαλαίου. 

Είναι αυτό ο λόγος που παίζει το ρόλο του «λαγού» σε κάθε δοκιμή των διαπλεκομένων σχεδιασμών. Η ίδια η δημιουργία του, η αχαλίνωτη προβολή του και οι πολιτικές του επιδοτήσεις ΞΕΚΙΝΟΥΝ από το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος (μέσα εδώ βρίσκεται και το Μητσοτακαίικο) σαν «σφήνα» κατά της Ν.Δ. και σαν «μπαλαντέρ» όταν χρειασθεί. Τέτοιο και τόσο τυχοδιωκτικό κόμμα και τόσο υστερικά προβεβλημένο, δύσκολα συναντάς στην ελληνική, αλλά και παγκόσμια πολιτική ιστορία.

Παραθέτουμε ένα αποκαλυπτικό κείμενο από τα ΤΑΧΑΛΙΑ. Διαβάστε εδώ:

http://taxalia.blogspot.com/2009/05/blog-post_3836.html

Ωραίος ο ΛΑ.Ο.Σ.! Έβαλε πρώτη την Τζαβέλα, την αντιπρόεδρο του ιδρύματος ...Κόκκαλη!

Η αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη, που σπούδασε τον Μιλόσοσκυ με υποτροφία στην Αμερική, μπαίνει πρώτη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ!!!

Μιλάμε για ύψιστη κοροϊδία...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Η ΝΤΟΡΑ, Η ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ Ο …ΜΙΛΟΣΟΣΚΥ!

Ακόμη ένα πολιτικό παιδί της ευρύτερης αγίας οικογένειας του Επιτίμου της Ν.Δ., μεταπήδησε στο κόμμα του κ.Καρατζαφέρη!

Όλοι οι γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις που αφορούν το περιβάλλον Μητσοτάκη, δεν περίμεναν αυτήν την προκλητική ενέργεια του πρόεδρου του ΛΑΟΣ, να ξεγυμνωθεί δηλαδή πολιτικά και να φανερωθεί με την ενέργειά του αυτή, ποιός πραγματικά κρύβεται πίσω από την δημιουργία του κόμματός του: ο Μητσοτάκης!

Όπως έχει καταγγελθεί πολλάκις, το σχέδιο ΣΑΛΩΜΗ που μοναδικό σκοπό έχει την ανατροπή του Καραμανλή και την άλωση της Ν.Δ από τη Ντόρα, σήμερα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Ποιά είναι όμως η Νίκη Τζαβέλα και γιατί επέλεξε ο Καρατζαφέρης να τη θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του;

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ, η Ν.Τζαβέλα υπήρξε διοικητής του... ΟΑΕΔ την περίοδο διακυβέρνησης Μητσοτάκη 1990-1993, επίσης διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών Στ. Μάνου στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και ήταν και βουλευτής επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Και μετά τη θητεία της στη Ν.Δ. του Μητσοτάκη, η κ. Τζαβέλα πήγε στα καλύτερα: κορυφαία σύμβουλος στην ΙΝΤΡΑΚΟΜ του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπρόεδρος του ιδρύματος Κόκκαλη! (κατά τα’ άλλα τα …διαπλεκόμενα έριξαν την κυβέρνηση του, όπως καταγγέλλει διαρκώς ο Επίτιμος).

Εκείνου του ιδρύματος, με τα χρήματα του οποίου, σπούδασε στην Αμερική ο σημερινός υπουργός των Εξωτερικών του φασιστοειδούς Γρουέφσκυ, ο Αντώνιος Μιλόσοσκυ!

Αυτήν, λοιπόν, τη «βαμμένη» Μητσοτακική και πρώην συνεργάτιδα του Κόκκαλη, επέλεξε ο Καρατζαφέρης να βάλει πρώτη στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ!

Και γιατί το έκανε αυτό;

Μα για να δώσει για μια ακόμη φορά το στίγμα του Μητσοτακισμού στις ευρωεκλογές και να εισπράξει τις ψήφους των Μητσοτακικών!

Όπως έγινε και με τις εκλογές τότε στην υπερνομαρχία Αθηνών με τον Τζαννετάκο…

Έδειξε για μια ακόμη φορά ο Καρατζαφέρης τον πραγματικό σκοπό του: την πτώση του Καραμανλή και την αμέριστη συμπαράστασή του στη Ντόρα! (παρά τις λεκτικές αντιπαραθέσεις με την Υπ.Εξ. ήταν και παραμένει «πολιτικό παιδί του Επιτίμου, κατά δήλωση του ιδίου σε ανύποπτο χρόνο).

Ο μόνος τελικά που παραμυθιάζεται ως συνήθως, είναι ο αγνός δεξιός πατριώτης ψηφοφόρος, ο οποίος καλείται από το ΛΑΟΣ –το πατριωτικό υποτίθεται αυτό κόμμα- να στείλει στην Ευρωβουλή, την πρώην αντιπρόεδρο του ιδρύματος Κόκκαλη, με του οποίου τα χρήματα σπούδασε ο πλαστογράφος Σκοπιανός Μιλόσοσκυ στις ΗΠΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: