Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

Κράτος-κουκουλοφόροι: Οι δύο όψεις του νομίσματος

Όταν δεν καταδικάζεις ανοικτά και καθαρά το προβοκατόρικο «κίνημα» των κουκουλοφόρων δεν συμβάλεις μόνο στη σύγχυση του ελληνικού λαού, αλλά στρώνεις και το έδαφος για τις αυριανές θηριωδίες των κατασταλτικών μηχανισμών εναντίον των κινημάτων και ιδιαίτερα του νεολαιίστικου κινήματος.

Γίνεσαι ο ιδεολογικός βραχίονας της καταστολής, ιδεολογικό και πολιτικό «γρανάζι» της πλανητικής τρομοκρατίας και των μυστικών υπηρεσιών. Η τρομοκρατία στις ποικίλες της μορφές, μία από αυτές είναι οι βαρβαρότητες των κουκουλοφόρων, αποτελεί, όπως το έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, το πλέον προνομιούχο μέσο άσκησης εξουσίας από τους ασφαλίτικους και κρατικούς μηχανισμούς καταστολής. Τα ΜΜΕ, είναι οι διαφημιστές και οι σπόνσορες του τρομοκρατικού θεάματος. Μέσα από αυτά προωθούνται τα πολιτικά παιχνίδια των κατασκευασμένων τρομοκρατικών πράξεων, οι στρατηγικοί, αλλά και οι άμεσοι στόχοι των διεθνών, αλλά και εγχώριων «νταβάδων».

Τα γεγονότα που ζούμε, όπως από την αρχή τονίσαμε, είναι μια από τις πιο κακουργηματικές προβοκάτσιες των «νταβάδων» και των ασφαλίτικων μηχανισμών τους. Οι άμεσοι πολιτικοί στόχοι, της πολιτικής αποσταθεροποίησης, της σύγχυσης και της προώθησης των πολιτικών παιχνιδιών, σχεδόν επετεύχθησαν. Το κυβερνητικό οικοδόμημα έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, με τη ανύψωση του «κινήματος των κουκουλοφόρων» σε «κοινωνική έκρηξη» και «λαϊκό κίνημα». Τώρα θα μπουν γρηγορότερα σε εφαρμογή τα σενάρια της παραπέρα αμερικανοποίησής μας και των νέων συμφορών που απεργάζονται τα επιτελεία της Νέας Τάξης για την Ελλάδα. Στρώθηκε επίσης ο δρόμος για την αστυνομοκρατία και τις αυριανές άγριες καταστολές των κινημάτων. Η νέα υστερία των ΜΜΕ, μετατίθεται από τη «λαϊκή έκρηξη» στις καταστροφές. Όλοι ζητούν ισχυρό κράτος!!! Προετοιμάζουν τη κοινή γνώμη να αποδεχθεί άγρια κατασταλτικά μέτρα. Με το να μη καταδικάζουν ΑΝΟΙΚΤΑ τον προβοκατόρικό ρόλο των κουκουλοφόρων οι ποικίλοι αριστεροί», το αντίθετο να τον υποθάλπουν, στα μάτια του ελληνικού λαού ταυτίζεται το πραγματικό λαϊκό κίνημα που βρίσκεται προ των Πυλών, με το πλαστό «κίνημα» των κουκουλοφόρων, της ψυχωτικής καταστροφής και του πλιάτσικου. Το σχέδιο του καθεστώτος και των μηχανισμών του πέτυχε!!! Σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλο το φάσμα της αριστεράς που δεν αποκάλυψε, ούτε αποκαλύπτει, ανοικτά και καθαρά, την θηριώδη προβοκάτσια αυτών των γεγονότων και του «κινήματος» των κουκουλοφόρων, καθώς τους βαθύτερους λόγους και στόχους αυτών προβοκατόρικων σχεδιασμών. Τώρα θα δρέψουμε του καρπούς, ΟΧΙ μόνο του εγκλωβισμού μας στα μακάβρια παιχνίδια των «νταβάδων», αλλά και της σκληρής αστυνομικής βίας που έρχεται εναντίον των αυθεντικών λαϊκών εκδηλώσεων. Τώρα ανοίξαμε το δρόμο σε ακόμα μεγαλύτερη αστυνομική βία και τρομοκρατία. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το σημαιοφόρο των νέων συμφορών, το άλλοθι της νέας τρομοκρατικής θηριωδίας. Όταν δίνεις άλλοθι στην τρομοκρατία των κουκουλοφόρων, ουσιαστικά δίνεις άλλοθι στην τρομοκρατία του κράτους. Ακριβώς γιατί κουκουλοφόροι και κράτος (προτεκτοράτο των Αμερικανών) είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

απο μηδεν σχολια σε μηδεν σχολια,να
και ενα σχολιο για να μη μου πικραινεσαι